Avast Email Server Security

Avast Email Server SecurityUz nove dodane mogućnosti, avast! E-mail Server Security skenira e-mail promet, pružajući zaštitu vitalnih poštanskih sandučića poslužitelja i osigurava vaše podatke zaštićene od štetnih gubitaka.
Standardna oprema uključuje skeniranje visokih performansi, vrhunsku skalabilnost i grupiranje podrške (čak i u active-active načinu), s mogućnostima rukovanja za neograničen broj pretinaca. Licenciranje je prema broju servera, također se integrira savršeno s Microsoft Exchange Serverom, putem Microsoft Virus Scan API.

Inovativno skeniranje štiti od virusa, spyware i drugih zlonamjernih programa. Proaktivno pronalazi zlonamjerne programe koji nisu u standardnim definicijama virusa.  Smanjuje se broj potrebnih datoteka za skeniranje do 80% kroz listu sigurnih aplikacija. Datoteke identificirane kao sigurne ne skeniraju se opet, osim ako se ne promijene. Omogućuje dijeljenje velikih datoteka između jezgri, što ubrzava proces skeniranja na novim multi-core CPU što dodatno ubrzava avast! antivirus. Koristi dinamičan prijevod (puno brže od tradicionalnih metoda emulacije) za generičko raspakiravanje i unutar heuristike.
Inkrementalno ažuriranje smanjuje veličinu redovitog ažuriranja datoteka. Novi format za datoteke u kojima je definicija virusa znači i brže obnavljanje kao i smanjenje resursa na CPU / memoriji za nesmetan rad računala. Blokiranje e-mail privitaka na temelju ekstenzije datoteke. Za čvrstu integraciju s poslužiteljem sustava Exchange.Cijena ovisi o broju licenci i vremenskom razdoblju. Cijene su izražene u kunama i bez PDV-a.
Za ubacivanje proizvoda u košaricu kliknite na ikonu.